25/26 d'octubre 6ena CAMINADA D'ORIENTACIÓ 08 organitzada per el CENTRE EXCURSIONISTA DEL SOLSONÈS






TANDEMSOLSONA col.labora amb el centre excursionista del solsonès en la 6ena caminada d'orientació ,el dia 25 d'octubre a les 9h del vespre a la sala d'actes del casal de cultura tindrà lloc una xerrada informativa,i seguidament la sortida per la prova nocturna.

Diumenge 26 a partir de 3/4 de 8 del matí es donaràn les sortides a mesura que vagin arriban els equips.La caminada tindrà 3 sectors,l'aproximació amb un mapa,al control /avituallament és donarà un altre mapa per l'orientació fina,i la tornada el mateix mapa que l'aproximació.

Una de les novetats és que a la fitxa del diumenge posarà la dificultat de les balises,per tenir una referència a l'hora de buscar.

Les inscripcions les podeu fer a TANDEMSOLSONA 973484287/680753171 o els divendres de 8h a 9h del vespre al local del centre(casal de cultura local 3)5.0€ no socis i 3.00€ socis.

Penseu que és apte per tothom tan la nocturna com la de diumenge,podeu venir amb la familia o fer-ho corrent i "picau-se" amb un equip que us faci ràbia.

"NO ESPERIS A PERDRE'T PER PRACTICAR"